Salongen fyller 4 år – firas med fina kampanjer

2 februari, 2017

MÅNADENS KAMPANJER

PALINA MAKEUP
Ni får 25 % rabatt på all smink och penslar från Palina makeup. Passa på att fynda det bästa sminket för din hud och byt till fräschare penslar.

MII COSMETICS
Ni får 25 % rabatt på mitt andra vårdande mineral sminkmärke. Går jättebra att komplettera med Palinas sminkserie.

PHFORMULA
Ni får 20 % rabatt på 5 av mina favoritprodukter från pHformula. Det är hals- och dekolletagekräm som innehåller ett unikt avancerat glycoprotein complex som lyfter, stramar upp och mjukar upp oelastisk och åldrad hud på hals- och dekolletage. Handkrämen är ett måste som har allt – återfuktar, är sårläkande, jobbar mot åldrande som t ex hyperpigmenteringar + rynkor plus mycket mer. Ansiktsoljan som passar alla hudtyper, även du som har problem med akne. Doften är helt ljuvlig och känns fantastisk bra på huden. Ögonkräm med primer effekt, som ljusar upp och gör huden helt sammetslen. Slutligen min favoritkit med vitaminkrämerna A,B och C, som gör det lilla extra för din hud. Det är först till kvarn som gäller!

NIMUE 
Ni får 25 % rabatt på produkter från MAN-serie, Y-skin serie (ungdomsserie), boosters/serum som ger det lilla extra till din hud samt solskydd för kropp och ansikte.

CND VINYLUX
Nu har ni möjlighet att köpa VINYLUX nagellack till superpris! VINYLUX ™ är ett nytt och innovativa lacksystem från uppfinnarna av CND Shellac™. Det är ett nytt och innovativt 7-dagars nagellacksystem som säkrar högglansig hållbarhet i en vecka när du använder tillsammans med överlacket VINYLUX Top Coat. Lacket lägger sig perfekt på naturliga nageln vilket torkar endast på 8,5 minuter jämfört med traditionella nagellack som har en torktid runt 20-40 minuter. Överlacket är baserad på Pro-Light teknologi som ger en keramisk försegling och skyddar färgen från repor och avflagning samtidigt som den ger högglans i 7 dagar. Har nu ca 60-tal olika färgnyanser.
NU: KÖP 3 BETALA FÖR 2

 

Palina_logotyp