NYHETER

19 juni, 2018

PHFORMULA
Compact foundation SPF 50+ Lagom till sommaren lanserar pHformula sin efterlängtade nyhet. Compact foundation SPF 50+ ger ett kraftfullt skydd och en naturlig finish. Innehar anti-inflammatoriska och antioxidanta egenskaper samt ger ett brett spektrum UVA– och UVB-skydd.

Produkten är lätt att applicera, ger en fräsch lyster och sammanstrålar med din naturliga hudfärg för att att ge full täckning.

NIMUE TECHNOLOGY
Environmental Shield SPF 50 är senaste nyhet från Nimue. Den ger ett fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar. Det skyddar mot miljöfaktorer som t ex vind, smuts, luft, fuktighet, pollen, smog, rökning och årstidsförändringar. Environmental Shield SPF 50 är lättviktig, inte oljig samt ger en matt effekt på huden.

Användning:

Appliceras dagligen i ett jämnt lager på ansikte, hals och dekolletage
Appliceras generöst en halvtimme före solexponering
Upprepa applicering var 2-3 timme
Applicera åter efter träning, svettning eller vattenaktiviteter
Undvik området runt ögonen
Används ovanpå nimues dagcrème
Kan användas från 2 års ålder

EVY TECHNOLOGY 
Daily skin activator är senaste nyhet hos Evy, som är en intensiv vårdande mousse som stimulerar hudens melaninproduktion, fördjupar och förlänger solbrännan. Den passar alla hudtyper, även eksem- eller aknehud och bra för dom som drabbas av soleksem eller solallergi. Det bästa är om man använder produkten inför solsemester för att stärka upp hudbarriären, men därefter kan man också fortsätta använda den under sin solsemester och efter det. Den återfuktar, skyddar mot irriterande och uttorkande substanser som sol, salt och klorvatten. Produkten kan man använda året om och har hållbarhet i 2 år.

NI ÄR VARMT VÄLKOMNA!

 

 pasion_matte