PRODUKT NYHETER

3 oktober, 2017

PHFORMULA

HYDRA concentrated corrective serum består av en kombination av aktiva ingredienser och olika fuktgivande ingredienser som intensivt återfuktar huden djupt ner i hudlagren samt ger lyster. Den har också den unika effekten cell-till-cell kommunikation som kickar igång hudens egna biologiska funktioner. Den är superdryg.

SOS eye rescue cream innehåller ett unikt peptid kom-plex som deltar i processen för att motverka uppkomst av linjer och rynkor, liksom svullnad och mörka partier i ögon zonen. En formula som är rik på hudidentiska ceramider, vilka förbättrar hudens elasticitet och fuktnivå. Ljusreflekterande pigment ger en jämn hudton med ökad lyster på ögonpartiet och har ”primer”-effekt.

POINT multi protect 50 ml – 25+ Är en “anti-ageing” återfuktande 24-timmarskräm som rekommenderas till en normal hud, en hud som har en skadad barriär orsakad av daglig negativ stresspåverkan, föroreningar, rökning mm. En optimal kräm för en känslig hud, krämen återfuktar och återuppbygger huden. Huden får ett ökat skydd, bättre balans och ett ökat välmående samt upplevs lugn och smidig. Anti-oxidanta ingredienser skyddar mot fria radikaler för att motverka för tidigt åldrande.

POINT age reverse 50 ml – 30+ Är en “Age reverse cream” – 24-timmarskräm fylld med en cocktail av peptider och växtextrakt vilka minskar tecken på för tidigt åldrande samt ger en ökad spänst och elasticitet. Super anti-oxidanter deltar i processen för att minska tecken på UV-relaterat för tidigt åldrande och solskador. Ett avancerat peptidkomplex stimulerar collagen-produktionen och glykoaminoglykan-syntensen i hudens fibroblaster.

POINT extra firm 50 ml – 40+ Denna kraftfulla och lyxigt formande 24-timmarskräm är framställd av en unik kombination av ingredienser som bl a inkluderar ett peptid-komplex vilket supportar hudens egna skyddssystem: elastin, collagen och proteoglycaner. Huden kommer att få förfinade linjer och rynkor, ökad spänst, upplevas len, smidig och uppstramad.

MII COSMETIC

Mii Cosmetic är en vårdande sminkserie från England, vilket lanserades i Sverige hösten 2016. Jag har tagit in några nya nyheter som ett komplement till Palina makeup.

Eye loving BB cream som är en ögonkräm, SPF och concealer i ett. Den döljer mörka ringar, ljusar upp, motverkar svullnad samt reparerar huden.

Statement brown kit är en ögonbrynspenna som innehåller vattenfast brynspuder, vilket är gnuggsäker. Ingår 5 st mallar för att skapa perfekta bryn. Du får snygga bryn snabbt och enkelt.

Återfuktande läppstift inkl. läppennor  i 4 st trendiga färgnyanser: nude, korall, rosa och rött finns hos mig. Håller länge på plats samt ger en fin lyster på läpparna.

Passion Matt läppstift i 4 st trendiga läppstift med matt finish: Bare, Adoration, Sassy och Obsession som är det senaste trendfärgerna! Formulan känns viktlös på läpparna och ger en sammetslen känsla.

Power Matte Lip Créme är flytande läppstift med trendigt matt finish. Den fjärderlätta formulan sitter
long-lasting och ger flera timmar med perfekta läppar. Berikade med mandel- och jojobaolja som återfuktar
läpparna och håller dem mjuka och lena. Finns i 4 snygga nyanser: nude, cerise, rött och björnbär.

Glitter Glam liner är en flytande eyeliner med regnbågsskimrande silverglitter. För dramatisk look applicera den över svart eyeliner, en förtrollande look över ögonskugga och du får glamoröst resultat.

Showstopping Eyeliner är en flytande svart eyeliner med snabbtorkande pigment. Kan målas både ultratunn och mer dramatisk. Ger dig snabbt och enkelt en klassisk look med markerande ögon.

EVY TECHNOLOGY 
EVY Daily UV face Mousse spf 30 är en ansiktsmousse med dagligt skydd mot solskador och yttre föroreningar. Moussen är berikad med hyaluronsyra, kollagen, antioxidanterna C och E-vitamin samt läkande och lugnande Allantoin.

EVY Kids spf 50 är en skonsam och skyddande  solskyddsmousse utvecklad för de allra känsligaste och kan användas från 6 månader. Du får effektivt skydd upp till 6 timmar – 3 ggr längre än vanligt solskydd. Skyddet försvinner inte vid bad, svettningar, handdukstorkning. Är ca dubbelt så dryg än vanlig solkräm och har 2 års hållbarhet. Passar även för dig med soleksem/allergier, vitiligo.

NI ÄR VARMT VÄLKOMNA!

 

 pasion_matte