Image Skincare

IMAGE Skincare är ett amerikanskt, evidensbaserat och kliniskt hudvårdsbolag som erbjuder professionella produkter med effektiva behandlingar. Med hjälp av ny teknologi producerar IMAGE Skincare det senaste produkterna mot ”anti-aging” och hyperpigmenteringar som uppnår omvälvande resultat. Vi använder den högsta procentuella andelen aktiva innehållsämnen (som är godkända av FDA), för att finna de senaste framstegen inom ny hudvård. Vi har något för alla och fokuserar på att utforma individspecifika lösningar, med innovativa kombinationer anpassade just DIG. Produkterna är samtidigt återfuktande, välbalanserade och fria från parabener.

IMAGE HUDVÅRD – ”red carpet treatment” kommer till hösten!
02 lift är en lyxig behandling som syresätter huden. Den syresätter tilltäppta porer, ser till att få ut toxiner samt ger näring. Innehåller växtbaserade stamceller, peptider och en hög koncentration av enzymer vilket ger en fin lyster samtidigt som huden känns ren och förnyad. Perfekt behandling att göra inför bröllopet, fest eller en stor tillställning. Ingår rengöring, O2 lift enzymatic facial Peel appliceras med hjälp av massage, mask, O2 lift Stem cell enhancer (serum) samt avslutande creme och SPF. I priset ingår även ett resekit post treatment till värde ca 400 kr som du ska använda efter din red carpet behandling.
CA 40 MIN 1295 KR


IMAGE KURBEHANDLING – signature facelift
Signature facelift är perfekt behandling att starta med då man vill testa IMAGE behandling för första gången och/eller för dig som har mycket känslig hudtyp. Den här behandlingen består av en kombination av fruktenzymer, stamceller och reparerande vitamin C. En skonsamt exfolierande och mycket fuktgivande behandling med gloweffekt. Behandlingen kan du göra som en enskild eller som en kur på max 6 tillfällen med 2 – 4 veckors mellanrum. Ingår rengöring, peeling, mask, serum samt avslutande krämer. I priset ingår även ett resekit post treatment till värde ca 400 kr som du ska använda efter din signature facelift behandling.
CA 40 MIN 1095 KR


IMAGE KURBEHANDLING – ormedic lift NY!
Ormedic lift är en skonsam peeling som är lämplig för en hud med rodnader, atopisk- och känslig hudtyp. Behandlingen innehåller en blandning av pumpa, ananas, papaya och mango fruktenzymer samt peptider. Behandlingen ger lugnande och balanserande effekt, vilket. bidrar till att du får ett ungdomligare hud. Behandlingen kan du göra som en enskild behandling eller som en kur på max 6 tillfällen med 2 – 4 veckors mellanrum. I priset ingåräven ett resekit post treatment till värde ca 400 kr som du ska använda efter din Ormedic lift behandling.
CA 40 MIN 1095 KR


IMAGE KURBEHANDLING – wrinkle lift
Wrinkle lift består av en blandning av glykolsyra. kombinerat med retinol, som minimerar på fina linjer och rynkor. Du får en fast och revitaliserande hud. Buddleja stamcell reducerar irritation och minskar på photo-åldrande, botanisk kaffe och peppermint ger energi, medan eucalyptus och ylang-ylang djuprengör porerna. Behandlingen kan du göra som en enskild behandling eller som en kur på max 6 tillfällen med 2 – 4 veckors mellanrum. Ingår rengöring, wrinkle lift (peeling), mask, serum, och avslutande krämer. I priset ingår även ett resekit post treatment till värde ca 400 kr som du ska använda sefter din wrinkle lift behandling.
CA 40 MIN 1095 KR


IMAGE KURBEHANDLING – lightening lift NY!
Ligtening lift innehåller en blandning av glykolsyra, mjölksyra, kojicsyra, blekande växtextrakt och stamceller från echinacea. Behandlingen löser upp pigmenteringar och ger en jämnare hudton med en fin lyster. Behandlingen kan du göra som en enskild behandling eller som en kur på max 6 tillfällen med 2 – 4 veckors mellanrum. Ingår rengöring, lightening lift (peeling), mask, serum och avslutande krämer. I priset ingår även ett resekit post treatment till värde ca 400 kr som du ska använda efter din lightening lift behandling.
CA 40 MIN 1095 KR