pHformula Hudvård

pHformula erbjuder dig effektiva behandlingar med unika resltat. Hemligheten bakom pHformulas behandlingsresultat är kombinationen av de aktivaingredienserna och penslingsteknik. Därutöver är samarbete mellan hudvårdande försäljningsprodukter och behandlingar ger det fantastiska slutresultat.

pHFORMULA KONSULTATION
Konsultationsbehandlingen baseras på hudterapeutens val. Vilka produkter jag väljer i behandlingen beror på din huds kondition. Det här är en perfekt behandling att starta med inför en kur, är nyfiken och vill lära dig mer om pHformula. Ingår rengöring, peeling, pensling av solution/ampull och avslutande produkter. Du får även tips på vilka hudvårdsprodukter du behöver använda på hemmaplan.
CA 45 MIN 845 KR


pHFORMULA HUDVÅRD 60 MIN – y.o.u.t.h.
En effektiv djuprengörande behandling för unga mellan 10-20 år. Behandlingen skräddarsys efter din hudtyp och ålder. Ger en ren, klar och välmående hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, porrengöring, anpassade solution/serum, mask samt avslutande krämer.
CA 60 MIN 945 KR


pHFORMULA HUDVÅRD 30 MIN – m.a.s.s.a.g.e.
Det här är en avkopplande ansiktsbehandling, där fokuset ligger på touch therapy, en djupgående ansiktsmassage som släpper på spänningar och rensar ut all slagg. Den här behandlingen kan man göra en gång per vecka i kombination med en annan pHformula hudvård- eller kurbehandling. I behandlingen ingår rengöring, touch therapy med P.U.R.E. ansiktsolja, rengöring samt avslutande produkter.
CA 30 MIN 745 KR


pHFORMULA KURBEHANDLING
pHformula är kända för sina effektiva kurbehandlingar. Beroende på din hudtillstånd så kan man kombinera/varva dessa behandlingar med varandra, för att få optimal resultat. Viktigt att optimera sina resultat på salongen med pHformulas hudvårdsprodukter på hemmaplan. En kur består av 4-6 behandlingstillfällen med 2-3 veckors mellanrum. Man kan behandla:

  1. a.g.e. – mogen hud med bl a solskador, linjer, rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
  2. m.e.l.a. – kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton.
  3. a.c. – acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer, ojämn hudstruktur.
  4. c.r. – rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad.
  5.  s.u.m.m.e.r. – anpassad för alla hudtyper under sommarperioden, men funkar ypperligt året om.

Ger återfuktande, uppstramande, vitaliserande och anti-inflammatoriska effekt samt jämnar till hudton och hudstruktur. I en kurbehandling ingår rengöring, peeling, specialprodukter anpassade för din hudtyp och avslutande produkter.
CA 40 MIN 945 KR


pHFORMULA HUDVÅRD 45 MIN
pHformula är kända för sina effektiva underhållande ansiktsbehandlingar. Den här behandlingen går att göra som enskild behandling och som kur på 4-6 behandlingstillfällen med 2-3 veckors mellanrum. Ingår rengöring, ansiktsmassage, AHA/peeling, specialprodukt, mask samt avslutande krämer.
CA 45 MIN 1045 KR


pHFORMULA HUDVÅRD 60 MIN – g.l.o.w.
Rekommenderas till dig som behöver en avkopplande behandling med en djupgående massage ”Touch Therapy”, som släpper på muskelspänningar samt rensar bort allt slagg. I behandlingen ingår rengöring, touch therapy, förberedande inför peeling, AHA/peeling, rengöring, applicering av VITA C / TDS firming ampull samt avslutande krämer. Din hud får en fantastisk lyster!
CA 60 MIN 1145 KR


pHFORMULA HUDVÅRD 60 MIN
Effektiv ansiktsbehandling som anpassas utifrån vad din hud behöver. I behandlingen ingår, rengöring, peeling, porrengöring/ansiktsmassage, mask, specialprodukter vid behov och avslutande krämer.
CA 60 MIN 1345 KR


Komplettera din pHformula-behandling med en effektiv massage. Massagen förstärker effekten av din behandling och anpassas till de fyra olika hudtillstånden pHformula´s filosofi bygger på.

Ansiktsreflexologi terapi kan definieras som en reflexologi som baseras på neuro-biokemiska reaktioner som orsakas av stimulans på specifika områden eller punkter som både har generella och partiella effekter på hela kroppen, inkluderat strukturen av nervsystemet.

Tekniken är utvecklad av Lone Sørensen är en internationellt välkänd dansk reflexolog som har utvecklat ansiktsreflex-, neuro-fotreflexterapi och Temprana Reflex-rehabiliterings- baserad reflexterapi.

Hennes teknik är en kombination av:
  • Terapier från orientalisk medicin
  • Akupunktur
  • Primitiva tekniker för aboriginer och zonterapi med neuroanatomi

År 2000 godkändes hennes metoder av rehabiliteringscentret ”Filadelfia Kurhuset” i Danmark. År 2001 fick hon tre adelstitlar från O.M.H.S. för hennes arbete med reflexterapi i Argentina – Sorensensistem™