Välkommen till Sthlms Hud & Spasalong

Ni är varmt välkommen till Sthlms Hud & Spasalong, för avkoppling från din stressiga vardag. Salongen ligger centralt på Kungsholmen med bra kommunikationer. Här får du stort utbud av skönhetsbehandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Min ambition är att Ni ska få den bästa behandlingen och bästa handledning hur ni hittar balans och harmoni med hjälp av behandlingar, produkter och information.

Tillsammans lägger vi upp en personlig plan att nå dina mål. Jag är noga med att vidareutbilda mig kontinuerligt då det händer mycket inom vår bransch. Hos mig hittar Du ett urval av det senaste inom hud- och kroppsvård.

Välkomna till min salong!

Läs intervju

Jennifer Koljonen startade Sthlm Hud & Spasalong

SHR- ansluten, Auktoriserad Hud- och Spaterapeut, ITEC Diplomerad Hud- och Spaterapeut, Diplomerad Massör, Leg. Arbetsterapeut

Jag har sammanlagt varit verksam ca 30 år inom offentliga sektorn som vårdbiträde, undersköterska och Leg. Arbetsterapeut, mestadels inom äldreomsorgen. Arbetade några år som Leg. Arbetsterapeut innan jag bestämde mig för att studera till Auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Startade eget företag 2011 och efter tre givande år både i Alvik och på Kungsholmen valde jag att flytta min verksamhet till egen lokal på Pipersgatan 7. Parallellt med mitt företag har jag arbetat som Leg. Arbetsterapeut, där mina arbetsuppgifter har bland annat bestått av utprovning och anpassning av hjälpmedel, handleda och utbilda omvårdnadspersonal.

Här erbjuder jag behandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Jag är noga med att vidareutbilda mig kontinuerligt, då det händer mycket inom skönhetsbranschen. Sedan hösten 2019 är jag en stolt ägare av Gesällbrev som är Hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Hos mig hittar du ett urval av det senaste inom hud- och kroppsvård för både män och kvinnor, ung som gammal. Min kundbas är bred, vilket är från ålder 10 – 85 år, från Sverige i norr till södra Portugal.

Arbetar med flera olika hudvårdsmärken, för att anpassa kundernas behov och önskemål. Senaste nyhet är PRX-T33, vilket är en föryngrande ansiktsbehandling, som har tagit skönhetsvärlden stort, på grund av sina fina resultat. Arbetar även med Dermapen4, som är en avancerad behandlingsteknik och är det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen4 stimulerar till nyproduktion av naturlig kollagen och elastin och samtidigt ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Det går utmärkt att kombinera PRX-T33 och Dermapen4, för att få det bästa från två världar. pHformula, Image Skincare och Dr K Dermal Health Care  är ytterligare tre andra hudvårdsmärken, vilka är uppbyggda med helt olika teknologi för att nå hälsosam hud. Utför även behandlingar som t ex Dermapen cryo (frysbehandling), diatermi, alkaline wash, vaxning, frans- och brynfärgning, fransböjning, fotvård och klassisk massage.