Välkommen till Sthlms Hud & Spasalong

Ni är varmt välkommen till Sthlms Hud & Spasalong, för avkoppling från din stressiga vardag. Salongen ligger centralt på Kungsholmen med bra kommunikationer. Här får du stort utbud av skönhetsbehandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Min ambition är att Ni ska få den bästa behandlingen och bästa handledning hur ni hittar balans och harmoni med hjälp av behandlingar, produkter och information.

Tillsammans lägger vi upp en personlig plan att nå dina mål. Jag är noga med att vidareutbilda mig kontinuerligt då det händer mycket inom vår bransch. Hos mig hittar Du ett urval av det senaste inom hud- och kroppsvård.

Välkomna till min salong!

Läs intervju

Jennifer Koljonen startade Sthlm hud & Spasalong

SHR- ansluten, Auktoriserad Hud- och Spaterapeut, ITEC Diplomerad Hud- och Spaterapeut, Certifierad Massör, Leg. Arbetsterapeut och Sjuksköterskestudent

Jag har sammanlagt varit verksam ca 30 år inom offentliga sektorn som vårdbiträde, undersköterska och Leg. Arbetsterapeut, mestadels inom äldreomsorgen. Arbetade några år som Leg. Arbetsterapeut innan jag bestämde mig för att studera till Auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Startade eget företag 2011 och efter tre givande år både i Alvik och på Kungsholmen valde jag att flytta min verksamhet till egen lokal på Pipersgatan 7. Parallellt med mitt företag har jag arbetat som Leg. Arbetsterapeut, där mina arbetsuppgifter har bland annat bestått av utprovning och anpassning av hjälpmedel, handleda och utbilda omvårdnadspersonal. Sedan hösten 2019 är jag en stolt ägare av Gesällbrev som är Hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Det innebär att du kan vara säker på att en hantverkare med gesällbrev är väl insatt i yrket. Januari 2020 påbörjade jag mina studier till Leg. Sjuksköterska på Karolinska Institutet, för att sedan kunna avancera mig inom skönhet. Under våren 2021 kommer jag har studieuppehåll, vilket innebär att jag finns nu på heltid på salongen.

Här erbjuder jag behandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Jag är noga med att vidareutbilda mig kontinuerligt, då det händer mycket inom skönhetsbranschen. Hos mig hittar du ett urval av det senaste inom hud- och kroppsvård för både män och kvinnor, ung som gammal. Min kundbas är bred, vilket är från ålder 10 – 85 år, från Sverige i norr till södra Portugal.

Arbetar med tre olika hudvårdsmärken, vilka är pHformula, Image Skincare och Dr K Dermal Health Care hudvårdsserier. Det är tre fantastiska hudvårdsserier som är uppbyggda med helt olika teknologi för att nå hälsosam hud. Det senaste nyheten är Dermapen4 som är en avancerad behandlingsteknik och är det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen4 stimulerar till nyproduktion av naturligt kollagen och samtidigt ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Du kan nu kombinera Dermapen4 med L.E.D. mask som bland annat gör huden fyllig och reducera fina linjer och rynkor, reducerar pigmenteringar och ojämn hud, gör porerna mindre, minskar rodnad mm. Utför även andra behandlingar som t ex Dermapen cryo, diatermi, alkaline wash, vaxning, frans- och brynfärgning, fransböjning, fotvård, klassisk massage mm. Det finns stort utbud av behandlingar att välja mellan. Varje månad har jag kampanjer på produkter och behandlingar.